Subnavigatie

Leidinggevenden zijn aan zet!

Leidinggevenden hebben een grote invloed op de Duurzame Inzetbaarheid van hun medewerkers. Binnen ons project bieden we leidinggevenden een plan van aanpak op maat aan. 

Leiding geven aan duurzame inzetbaarheid
De rol van leidinggevenden is cruciaal bij duurzame inzetbaarheid. Veel leidinggevenden zijn min of meer vanzelf in deze positie gerold. Maar hoe ga je nu bewust om met duurzame inzetbaarheid van je mensen? Hoe faciliteer je dat? Hoe weet je wat je kunt, mag of moet doen? Dit zijn allemaal heel logische vragen en voor leidinggevenden met deze vragen hebben wij het leidinggevendenprogramma ontwikkeld. Het programma bestaat uit drie onderdelen:

  1. Intake gesprek met een projectadviseur:
    Daarin kun je zelf aangeven waar je staat en wat je belangrijk vindt;
  2. TNO Scan: leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid:
    Dit is een online vragenlijst die kijkt naar jouw situatie en in hoeverre je in staat bent om leiding te geven aan duurzame inzetbaarheid;
  3. Opstellen ontwikkelplan:
    Dit plan maak je samen met de projectadviseur en daarin staat welke acties je wilt ondernemen om je te ontwikkelen, zodat je binnen je organisatie goed aandacht aan duurzame inzetbaarheid kunt geven;

Deze drie onderdelen worden door het project gefaciliteerd. De uitvoering van het ontwikkelplan is een verantwoordelijkheid van jezelf en je werkgever.

Het plan van aanpak komt tot stand via gesprekken met een adviseur en mede op basis van de TNO Leidinggevende Scan. Het plan bevat activiteiten die de leidinggevende gaat ontwikkelen om de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers positief te beïnvloeden. Er wordt ook beschreven welke vaardigheden hij of zij daarvoor kan, wil of moet ontwikkelen. Voor meer informatie over dit programma kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Download de flyer
Speciaal voor leidinggevenden hebben we drie aantrekkelijke aanbiedingen geformuleerd. Hiermee kunt u direct aan de slag met het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Download de flyer en kijk snel welke aanbieding het beste past bij uw situatie.