Eigenstijl Leefstijlcoaching

Leef je eigen stijl

Verzuim, improductiviteit, gebrek aan motivatie... zorgen die je mee naar huis zou kunnen nemen. Meer dan ooit is het belangrijk dat leiderschap getoond wordt in bedrijven. Vanuit het management én vanaf de werkvloer. Richt jij je tijd en aandacht op de juiste zaken? Een vitale medewerker is een duurzaam inzetbare medewerker. Ik help je je doelen graag verwezenlijken.

Hoe ik je help?
Met een interventie die bij jouw bedrijf past. In het intakegesprek stel ik je vragen over je missie, visie en doelstellingen. Want interventies hebben pas impact als ze een logisch en bij voorkeur integraal onderdeel van je bedrijfsvoering zijn. 

In een training leren collega’s niet alleen van mij als trainer, maar ook van elkaar. Kennis over vitaliteit of werkgeluk komt pas echt binnen als je het naar je eigen situatie vertaalt. Naast verbinding met de collega’s onderling brengt een groepssessie kennis, oefeningen en tools. De deelnemer voelt zich geraakt en geïnspireerd. Voor de individuele medewerker bied ik persoonlijke aandacht middels coaching. Omdat sommige thema’s nu eenmaal meer individuele diepgang vragen. Denk aan schaamte, kwetsbaarheid, eenzaamheid, etc.   

Bekijk de website