Subnavigatie

Specialisten binnen ons project

Er zijn verschillende vakspecialisten die hun diensten aanbieden als leverancier voor het project Duurzame Inzetbaarheid.

Iedereen die in Drenthe met duurzame inzetbaarheid aan de slag gaat, zoekt adequate dienstverleners. Daarom werken we samen met betrouwbare partners. U ziet een overzicht van specialisten door naar beneden te scrollen, verder staat er een alafabetisch overzicht in het blauwe kader op deze webpagina.

Ook als specialist aansluiten bij ons project?
Staat uw bedrijf of organisatie er niet tussen, maar wilt u ook graag - als vakspecialist - leverancier worden binnen ons project? Meldt u zich dan meteen aan.

Sluit je aan als specialist!

Specialisten

Hieronder vindt u een overzicht van alle specialisten die als leverancier zijn aangesloten bij het project Duurzame Inzetbaarheid "Iedereen telt in ondernemend Drenthe!". 

BAG

BAG Nederland is een landelijk netwerk dat bedrijven en zorgaanbieders met elkaar verbindt. Hun doel is om bij te dragen aan reductie van arbeidskapitaal verspilling door het vergroten van duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Lees meer

Belle health vitaliteitsmanagement

Alles op het gebied van vitaliteit.

Lees meer

BuroVitaal

BuroVitaal gelooft in de meerwaarde van gezonde, gelukkige en vitale medewerkers. We werken vanuit het besef dat lichaam en geest in balans moeten zijn.

Lees meer

Buro Waai

Werk zou een plek kunnen zijn waar iedereen plezier, voldoening en betekenis kan ervaren. Zinvol werken noemen we dat. Buro Waai heeft programma’s voor organisaties en individuen om meer zin in werk te ervaren.

Lees meer

Dion Emplooj

 In de huidige en sterk veranderende wereld is de toegevoegde waarde van medewerkers van essentieel belang voor een organisatie, zowel voor het bestaan als het voortbestaan. Ons team biedt ondersteuning op het gebied van HR Ontwikkeling. 

Lees meer

Flow Together

 Een win-win situatie creëren, dat is het streven. Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf en de werknemers.

Let’s Flow Together.

Lees meer

Focare

We zetten in op verbetering van de financiële situatie en het oplossen van de schuldproblematiek van uw werknemer 

Lees meer

Health Coins B.V.

Vitaliteitsprogramma met app voor organisaties waarin alle medewerkers kunnen werken aan hun gezondheid en hiervoor direct beloond worden in Healthcoins.

lees meer

KINNES

KINNES adviseert en ondersteunt werkgevers bij het inclusief maken van de organisatie en het vergroten en verbeteren van de inzetbaarheid van werknemers.

Lees meer

Lampe Vitaal

Lampe Vitaal helpt werkgevers en werknemers fit en vitaal te worden én te blijven. Of het nu gaat om advies, metingen, behandelingen of healthchecks. Samen zorgen we voor gezonde en gemotiveerde medewerkers.

Lees meer

Lease A Bike

Lease a Bike, het nieuwe fietsplan voor elk bedrijf, klein & groot.
En dat allemaal via een nieuwe en heldere wetgeving, waardoor het aanbieden van een leasefiets aan werknemers aantrekkelijker is dan ooit!

Lees meer

LiveLearn

De partner in Professionele- en Persoonlijke groei met ons complete aanbod van Groeipaden, Opleidingen en Assessments

Lees meer

Moedige Dialoog Drenthe

Investeren in financieel fitte werknemers.

Voorkom financiële problemen bij werknemers en verminder kosten voor de werkgever.

Lees meer

Monika Coaching en Advies

Het is mijn missie om mensen en organisaties te helpen in en voor hun natuurlijke kracht te staan. Daarnaast laat ik mensen graag zien en ervaren hoe ze (weer) het stuur in handen kunnen nemen voor hun eigen werk en leven. 

Lees meer

MoVital

Bij MoVital kun je er vanuit gaan dat je binnen maximaal drie behandelingen weet wat er precies aan de hand is. Snel en gerichte behandeling op het juiste moment.

Lees meer

Natuurlijke Kracht

Het is mijn missie om mensen en organisaties te helpen in en voor hun natuurlijke kracht te staan. Daarnaast laat ik mensen graag zien en ervaren hoe ze (weer) het stuur in handen kunnen nemen voor hun eigen werk en leven. 

Lees meer

Nieuwenhuis Advies & Trainingen

Nieuwenhuis Advies & Training heeft in de loop der jaren een visie en werkwijze ontwikkeld die het grote verschil in beleving tussen werkvloer en management aanpakt en daarmee het rendement verhoogd.

Lees meer

NLG Arbo noord oost

Wij zijn de experts op het gebied van verzuim voor ondernemers in het MKB en hun medewerkers. Je vindt NLG Arbo door het hele land. Laat je aangenaam verrassen door onze casemanagers, ons geweldige netwerk waarmee we snel kunnen schakelen en onze zeer ervaren aanpak.

lees meer

RBO

RBO zorgt ervoor dat jij het talent in je organisatie optimaal benut. Niet alleen zodat jij je organisatiedoelstellingen behaalt, maar ook om je medewerkers vitaal, productief en met veel plezier te laten werken.

Lees meer

Schutrups Works

Het is belangrijk dat werkschoenen perfect aansluiten bij de voet en werkomstandigheden, daarbij letten wij op gewicht, stabiliteit, breedte, classificering en certificering.

Lees meer

Statement, communicatie adviesbureau

Als fullservice communicatieadviesbureau helpt Statement opdrachtgevers bij het informeren en enthousiasmeren van medewerkers. We doen dat op basis van een gedegen meerjarige communicatiestrategie, die aansluit bij het mission statement van de organisatie.

Lees meer

Stichting Knip

Stichting Knip staat voor preventie van financiële problemen.

Lees meer

Talent college

Talent College is uw partner in positieve organisatieontwikkeling. Onze missie is het menselijk kapitaal van organisaties te optimaliseren vanuit amplitie. Amplitie is hét kernwoord van de positieve organisatiepsychologie. Wij zijn ervan overtuigd dat het bevorderen van welbevinden en functioneren van medewerkers een voorwaarde is voor organisatiesucces.

Lees meer

The Next Step Company

Gelukkige medewerkers zijn de drijvende kracht achter succesvolle organisaties. The NeXt Step Company staat organisaties en hun medewerkers integraal bij om hun volledige potentieel optimaal te ontwikkelen en te benutten om toekomstbestendig te worden.

Lees meer

Uiterwijk Winkel Verzekeringen B.V.

Uiterwijk Winkel staat als familiebedrijf al ruim 90 jaar garant voor persoonlijk, onafhankelijk en betrouwbaar advies. Met gedreven vakmensen en goede inkoopkanalen leveren wij onze gewaardeerde relaties maatwerk.

Lees meer

United Work BV

Wij bieden ondersteuning aan mensen die lastiger aan werk kunnen komen of lastiger een werkplek kunnen behouden. Ook adviseren wij werkgevers over duurzaam beleid t.a.v. reïntegratie en personeelsvraagstukken.

Lees meer

Universitair Centrum Promotion Groningen (UCPG)

Onze dienst ligt op het gebied van het functioneel meten van de Gezondheid en Vitaliteit. Middels een registratie van de hartslag (ECG) gedurende 24 uur (hartslagmeter 28 gram) kunnen wij een uitspaak doen over de fysieke- en mentale capaciteiten van een persoon. 

Lees meer

Werk 3.0

De partner voor MKB, onderwijs, zorg en overheid naar echte toekomst bestendigheid. 
De waarde van werk verandert. Het menselijk kapitaal is de weg naar toekomstbestendigheid.

Lees meer

VitalityatFirst

Workshops en trainingen verdeeld over 9 thema's: bewegen, communicatie, energiemanagement, mindfulness, slapen, thuiswerken, voeding, vitaal leiderschap en werkgeluk. 

Lees meer