Aankomende activiteiten

Training Zinvol Werken - meer dan werkgeluk!

5, 12 en 26 april 2024

Jij bent mensgerichte professional en wilt vanuit een andere invalshoek aan de slag met thema’s als werkgeluk en vitaliteit. Alleen waar begin je en hoe pak je het concreet aan? Na het volgen van deze driedaagse training kijk je anders naar de uitdagingen van werk!

Meer informatie

Tijd voor je Leven

30 april, 21 mei, 4 juni, 18 juni en 2 juli 2024

Je bent recent gestopt met je baan of je overweegt dat binnenkort te doen. Je vraag is: hoe verhoud ik me tot deze grote verandering? Tijd om stil te staan bij je huidige leven: wat je belangrijk vindt, wat je wilt blijven doen en wat vooral niet.

Meer informatie

Week van de Uitwisseling 2024

3 t/m 7 juni 2024

De Week van de Uitwisseling hét moment voor werkgevers in Friesland, Groningen en Drenthe om de deuren te openen voor belangstellenden! Een unieke kans voor organisaties om zichzelf op de kaart te zetten, maar ook voor medewerkers om ergens anders een kijkje te nemen.

Meer informatie

Training 'hoe ga je om met een verslaafde?'

13 juni 2024

Hoe ga je om met een verslaafde? Met deze training bedoeld voor mensen die middelengebruik en verslaving tegenkomen in hun werk bij cliënten, collega's of burgers maakt trainingsbureau Addiction Academy de verdiepingsslag op het gebied van verslaving. 

Meer informatie

B.R.A.V.O.+ Workshop

Deze workshop kan naar wens worden ingepland.

Op een leuke, interactieve manier gaan we aan de slag met de Nederlandse richtlijnen voor een gezonde leefstijl. Met veel waardevolle kennis en ervaringsgerichte oefeningen. Een vitale medewerker is een duurzaam inzetbare medewerker.

Meer informatie

Workshop: Persoonlijk stressmanagement

Deze workshop kan naar wens worden ingepland.

Ieder mens, of beter gezegd ieder lichaam, kan van nature omgaan met een zekere mate van stress. Het lichaam heeft zo zijn eigen systeem om stress te kunnen reguleren. In deze workshop besteden we aandacht aan o.a. stress-signalen, stressniveaus en hoe om te gaan met stress.

Meer informatie

Workshop: Grip op psychisch verzuim

Deze workshop kan naar wens worden ingepland.

Het totale ziekteverzuim dat voortvloeit uit psychische klachten bedraagt de afgelopen jaren gemiddeld zo’n 33 procent. In veel gevallen zijn de psychische klachten direct te relateren aan het werk. In deze workshop besteden we aandacht aan o.a. de oorzaken en gespreksvoering hierover.

Meer informatie

Jouw activiteit ook op de agenda? Dat kan!

Activiteit toevoegen

Afgelopen activiteiten