Terugblik: Leveranciersbijeenkomst

Op 14 oktober vond de Leveranciersbijeenkomst van het project Duurzame Inzetbaarheid Drenthe plaats in Van der Valk Assen. Aanwezig waren de dienstverleners en specialisten die met hun bedrijf op onze website staan vermeld.

De Leveranciersbijeenkomst werd geopend door Projectleider Geert van der Wal. Hij benadrukte het doel van Duurzame Inzetbaarheid: structureel investeren in gezonde en vitale medewerkers, het op peil houden van kennis en vaardigheden, aandacht schenken aan motivatie en betrokkenheid bij het werk en oog houden voor een gezonde werk-privé balans. Door te investeren in Duurzame Inzetbaarheid zorg je als werkgever voor optimale resultaten, minder ziekteverzuim en minder verloop. De aanwezige leveranciers kunnen daar met hun deskundigheid hun steentje aan bijdragen. Vandaar deze kennismakingsbijeenkomst.

Gezamenlijk netwerk
Tijdens de sessie werd aandacht besteed aan de onderlinge kennismaking van de leveranciers. Door een gezamenlijk netwerk te ontwikkelen kunnen werkgevers en werknemers beter worden ondersteund. Bijvoorbeeld bij complexe vraagstukken en advies op maat. Een groot aantal leveranciers gaf aan dat ze ook na het stoppen van de subsidieregeling onderdeel willen blijven van het netwerk, om zo werkgevers en werknemers beter te kunnen ondersteunen. 

Doet u ook mee?
Door de krapte op de arbeidsmarkt is investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers nu belangrijker dan ooit. Het voorkomt ziekteverzuim en verloop en leidt tot meer tevredenheid, motivatie en vakkennis op de werkvloer. Bent u gevestigd in de provincie Drenthe en wilt u tot wel 45% korting krijgen op uw ontwikkeling naar duurzame inzetbaarheid? Download dan nu de flyer! Of bekijk voor meer informatie onze website.

Heeft u vragen of de interesse om aan het programma mee te doen? Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.  

Terug naar overzicht