Subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid (MDIEU)

Gezond werkend je pensioen halen: dat wil toch iedereen? Toch lukt dat nog niet altijd. Daarom is er tot en met 2025 de subsidie Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven.

Hoe werkt het?

Bedrijven kunnen van 1 september tot en met 30 november 2023 subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroten. Daarnaast kan de subsidie worden ingezet om oudere werknemers met zwaar werk eerder te laten stoppen met werken.

Webinars over subsidieregelingen

Wil je graag meer weten over de nieuwe subsidie duurzame inzetbaarheid bedrijven? Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid organiseert drie verschillende webinars over de regeling.

13 juni – Algemene voorlichting over de subsidie duurzame inzetbaarheid bedrijven, waarin we alle aspecten van de subsidie uitleggen. Zo kunt u snel duidelijk krijgen of de subsidie voor uw organisatie interessant is.

20 juni – Meer informatie over het opstellen van een bedrijfsanalyse van duurzame inzetbaarheid en het maken van een activiteitenplan en de bijbehorende begroting.

27 juni – Meer informatie over het verdere subsidieproces en de administratieve zaken. Deze sessie biedt praktisch inzicht en informatie voor het voorbereiden van een goede projectadministratie.

Aanmelden voor de webinars kan door een e-mail te sturen naar beleidsteammdieu@minszw.nl.

Meer info

Meer informatie over de subsidie vind je op de website Uitvoering van Beleid. Op deze pagina kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Terug naar overzicht