Workshop Leidinggeven aan Duurzame Inzetbaarheid

Op 23 mei 2023 verzamelden 50 leidinggevenden zich bij Talentontwikkelingsbedrijf Caparis in Drachten voor een inspirerende workshop. De workshop "Leidinggevenden aan Duurzame Inzetbaarheid" gaf deelnemers inzichten en praktische tips. Hiermee kunnen zij als leidinggevenden hun rol in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van medewerkers versterken.

Duurzame inzetbaarheid is van cruciaal belang voor het behouden van getalenteerde medewerkers, hun motivatie, groei, vitaliteit en een gezonde werk-privébalans. De workshop bracht leidinggevenden samen en beantwoordde de vraag: "Wat wordt er van jou als leidinggevende verwacht?".

Tijdens deze interactieve workshop kregen de deelnemers inzicht in waar zij persoonlijk staan als leidinggevenden. Met behulp van de online scan 'Leidinggeven aan Duurzame Inzetbaarheid' van TNO ontvingen ze een gepersonaliseerd profiel met sterke punten en ontwikkelpunten.

De workshop moedigde deelnemers aan om in groepen met elkaar in gesprek te gaan. Zo kregen ze de mogelijkheid om hun eigen plannen op te stellen en ervaringen te delen. De interactieve sessies, groepsdiscussies en praktische oefeningen zorgden ervoor dat leidinggevenden de workshop geïnspireerd verlieten met concrete stappen om duurzame inzetbaarheid in hun teams te bevorderen.

Terug naar overzicht