Specialistenbijeenkomst benadrukt belang van Duurzame Inzetbaarheid in Noord Nederland

Op 29 november vond een boeiende virtuele teamsbijeenkomst plaats, gericht op het verkennen van de mogelijkheden van Duurzame Inzetbaarheid (DI) in Noord Nederland. Deze vergadering, georganiseerd door DI Noord, diende als een cruciaal platform om professionals te informeren over de doelstellingen en de rol van het initiatief.

Het hoofddoel van DI Noord is het bevorderen van Duurzame Inzetbaarheid in Noord Nederland vanuit een publieke invalshoek. Hierbij wordt de noodzaak van een sterke samenwerking met organisaties en projecten binnen het brede domein van DI benadrukt.

Een essentieel instrument voor specialisten is de website, die fungeert als een platform om zichtbaarheid te creëren en gevonden te worden binnen dit werkveld. De kracht van deze website ligt in de substantiële en praktische inhoud, evenals de toegankelijkheid van het netwerk van specialisten en projecten.

"Samen met jou willen we deze website verder versterken," benadrukten de organisatoren. Activiteiten of bijeenkomsten kunnen gepromoot worden via de agenda van de website en in de LinkedIn-groep van DI Noord.

Professionals worden aangemoedigd om inhoudelijke informatie te delen, zoals praktijkvoorbeelden waarin knelpunten op het gebied van DI werden aangepakt. Dit kan variëren van geschreven tekst en tips tot foto's of korte video's, en kan worden ingediend via de website.

Voor degenen die de bijeenkomst hebben gemist maar wel interesse hebben in meer informatie, organiseert DI Noord op maandag 11 december van 8.30 tot 9.00 uur een korte teamsbijeenkomst. Deelnemen kan hier.

Het initiatief benadrukt het belang van samenwerking en kennisdeling om Duurzame Inzetbaarheid in Noord Nederland te versterken en te verbeteren.

Terug naar overzicht