Subnavigatie

Je bent recent gestopt met je baan of je overweegt dat binnenkort te doen. Je vraag is: hoe verhoud ik me tot deze grote verandering? Je komt voor de keuze te staan: kan en wil je je kennis en ervaring langer inzetten of is het tijd nieuwe dingen op te pakken en onvervulde dromen te realiseren? Welke andere facetten van het leven wil je verkennen? Ligt je identiteit grotendeels in je werk en ben je op zoek naar wat die nu wordt? Wat belemmert je wellicht om te gaan doen wat voor jou belangrijk is? Wil je hier bewust mee bezig gaan of het laten gebeuren?

Als bovenstaande vragen je bezighouden en je komt er zelf niet (genoeg) toe om je daarin te verdiepen, is het programma van ‘Tijd voor je Leven’ iets voor jou. Tijd om stil te staan bij je huidige leven: wat je belangrijk vindt, wat je wilt blijven doen en wat vooral niet. Aandacht voor het afscheid nemen van je oude leven en stilstaan bij het verlies dat je mogelijk ervaart. Zo maak je plaats voor verandering en groei. De focus in het programma ligt dan ook op het proces dat je nu doormaakt. We zetten met elkaar iets in beweging dat langer doorgaat dan de bijeenkomsten zelf. 


Organisator: Tijd voor je Leven
Datums: 30 april, 21 mei, 4 juni, 18 juni en 2 juli 2024
Tijd: 19.00 - 21.30u
Locatie: Buurtcentrum Poortershoes, Oosterweg 13, 9724CA Groningen

Begeleiders
Salomé Bentinck, Monique Kroese en Annette Roeters begeleiden de bijeenkomsten. We hebben verschillende achtergronden en werkervaringen. En wij hebben op verschillende manieren de fase van onze pensionering beleefd. Op zoek naar bezieling en naar lotgenoten bleek er weinig op de markt te zijn dat ons aansprak. We ontwikkelden zelf een programma voor inspiratie en ontwikkeling met als doel energie voor verandering, plezier in het proces en richting voor vervolgstappen. 

Goed om te weten:

  • De investering voor deze bijeenkomsten is €185 euro (incl. materiaal, koffie/thee).
  • Minimum aantal deelnemers: 6; maximum aantal deelnemers 10. Vol = vol!
  • De bijeenkomsten zijn geschikt voor alle geïnteresseerden.

Tijd voor je leven is géén organisatie: we zijn drie professionals die in verschillende stadia van de pensionering op basis van onze ervaringen anderen te gelegenheid willen geven te reflecteren op wat er zoal gebeurt rondom stoppen met betaald werken. De prijs is dan ook de kostprijs, er is geen winstoogmerk. Afgelopen najaar hebben we een groep begeleid en de reacties waren zeer positief.

Aanmelden