Subnavigatie

Alles op het gebied van vitaliteit

Ism HANNN - De gezonde huiskamer (meer gezonde jaren weken, health checks op locatie in de gezonde huiskamer, meer gezonde jaren radio,( beweeg) evenementen. Workshops, gratis leefstijlprogramma GLI, psychologie van eetgedrag, projectweken, health checks, laaggeletterdheid (tm MBO 3) leefstijl programma Voel je goed!, enz.

INVESTEER IN JEZELF (en je doel) EN NIET IN ………..
Sprookjes!!! Denk logische na, dingen die te mooi klinken om waar te zijn, zijn veelal ook gewoon te mooi om waar te zijn. Een poedertje dit, een pilletje zo, de oplossing? Nee, je leefstijl veranderen is de oplossing, want elk (crash) dieet werkt…. maar als je niks blijvend verandert, blijf je jojoën daarom is een persoonlijk plan ook zo belangrijk.

Het moet bij jou pssen qua leefstijl, tijd, gezinssituatie, werk, huidige beweegpatroon enz.
Veel mensen beginnen fanatiek bij een sportschool (meestal ook meteen voor een jaar #stokachterdedeur), nieuwe sportkleding, duur sporthorloge, inschrijven voor een( hardloop)wedstrijd, starten met een crashdieet en dit alles zonder echt plan. als het maar een quickfix is! Je gaat heel hard je best doen en het gaat heel mooi, maar je geeft na een poos het op, omdat het niet bij je past! Wat je deed was onrealistisch. Niet passend bij jou!

Dus leefstijl veranderen is toch een niet echt spannend verhaal, maar wel functioneel en nee ook niet heel snel, maar ja het is er ook niet in 1 dag zo ver gekomen! En ja, je zult er zelf je best voor moeten doen en ja, soms zul je een keer iets over moeten slaan, maar ja dat is jou keus en die kan niemand voor jou maken of uitvoeren!

Ik kan jou alleen helpen, een plan op te zetten en tips & tricks geven, om jou jouw doel te helpen bereiken op een manier die bij jou past en die je kunt volhouden, maar je zult dingen zelf moeten veranderen en het al helemaal zelf doen!

Bekijk de website van Belle health vitaliteitsmanagement