Subnavigatie

Zinvol duurt het langst

Minder werkdruk en stress, meer werkplezier en voldoening. Dat is niet vanzelfsprekend, daarom blaast Buro Waai een nieuwe wind door werkend Nederland. Buro Waai begeleidt teams en individuen naar meer werkgeluk en een positief werkklimaat. Zinvol werken noemen we dat. We hebben de kennis, ervaring en de missie om zin op de werkvloer te vergroten. "Innovatief en deskundig dragen we op mensgerichte wijze bij aan organisatieculturen waarin iedereen duurzaam en bevlogen kan werken."

We coachen en adviseren teams en individuen op uiteenlopende vraagstukken. We laten zien dat het anders kan, door zinvol werken concreet te maken. Ook geven we trainingen aan professionals, zodat zij aan de slag kunnen in hun team of praktijk. Wil je concreet vorm geven aan duurzame inzetbaarheid? Begin bij de basis. Wij helpen je deskundig en met plezier.

Coaching voor teams en individuen
Wij helpen jou, je team of organisatie aan meer werkgeluk. Met onze zorgvuldig samengestelde trajecten zorgen we dat alle medewerkers op korte en lange termijn met zin en een gevoel van betekenis aan het werk gaan.


Waai Academie
Op onze Waai Academie leer je hoe je een werkomgeving creëert of ontwikkelt waarin iedereen zich gewaardeerd, gezien en thuis voelt. In onze training Zinvol Werken ontdek je hoe je toewerkt naar een positief werkklimaat met oog voor duurzame inzetbaarheid, met als resultaat meer plezier, minder werkdruk, verbeterde kwaliteit, meer efficiency en minder verloop of verzuim. In onze leergang Zinvol Leiderschap gaan we een stap verder dan persoonlijk leiderschap, we leggen de focus op de ander en verbinden leiderschap aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Ook verzorgen we 1 op 1 trainingen om te kunnen werken met onze Zin Scan, het begin van zinvolle gesprekken.

Bekijk de website van Buro Waai