Subnavigatie

Lease a Bike, het nieuwe fietsplan voor elk bedrijf, klein & groot

En dat allemaal via een nieuwe en heldere wetgeving, waardoor het aanbieden van een leasefiets aan werknemers aantrekkelijker is dan ooit!

 

LEASE A BIKE biedt een volledig digitaal & geautomatiseerd platform. Daarmee biedt een werkgever eenvoudig en snel zijn werknemers een leasefiets aan. Lease a Bike is onderdeel van de Pon organisatie en heeft al meer dan 2.500 bedrijven aangesloten.

Voordelen van de Leasefiets;

✔ Kostenneutraal: het bedrijf kan een bijdrage doen in de leasekosten, maar kant de fiets ook zonder werkgeversbijdrage ter beschikking stellen. Dan kost de fietsregeling het bedrijf niets. Werknemers profiteren van tot wel 35% fiscaal voordeel ten opzichte van privé aanschaf.
✔ Volledig ontzorgd: Via een digitaal geautomatiseerd platform is alles in no-time geregeld. Zelfs de administratie is digitaal gestroomlijnd.
✔ Vrije keuze in merk & fietsen dealer voor de medewerker. Van stadsfiets tot elektrische fiets en van racefiets tot speed-pedelec: alles is mogelijk.

Wij zien dat we binnen bedrijven een bijdrage kunnen doen aan de vitaliteit, duurzaamheid en loyaliteit en waarbij je als werkgever ook nog eens eventuele besparing doen.

Bekijk de website van Lease A Bike