Subnavigatie

Voor beweging naar coaching en training

Begin 2015 ontdekte Heidy Bolwijn dat natuurlijke kracht de paraplu is van wie ze is en wat ze doet als ondernemer. Het zichtbaar maken en meer inzetten daarvan bij mensen is wat haar drijft.

Ze geniet als mensen doen waar ze van nature goed in zijn en zelf de regie pakken. En ziet hoeveel geluk, vrijheid en energie dat geeft. Bovendien ervaart ze wat er gebeurt als ze mensen helpt om stappen te zetten, er letterlijk en figuurlijk beweging ontstaat. Die beweging ziet en stimuleert Heidy graag.

Coaching
Wil jij meer energie, werkplezier en effectiviteit door in en voor je natuurlijke kracht te staan? Heidy helpt je graag jouw essentie en focus zichtbaar te maken en van daaruit te excelleren. Als ondernemerscoach, vitaliteitscoach, loopbaancoach en communicatiecoach.

Training
Wil jij weten hoe jij je team(s) vitaler maakt? En ondernemender laat werken? Of als ondernemer kunt doorgroeien in ondernemerschap? Heidy helpt jullie graag voor meer zelfkennis, (intern) ondernemerschap, meer energie en beter resultaat.

Bekijk de website van Natuurlijke Kracht